Sa har kul har vi haft!

I forhand var bloggen for er skull sa vi slapp ringa hem for att beratta om vara aventyr, men visst vi har ca 50 unika besokare varje dag. men var ar alla peppande kommentarer! sa nu har vi bestamt oss for att bloggen var till for oss sjalva sa vi kan se tillbaka pa nagot riktigt roligt vi varit med om!




Bangkok!

Kom hit i torsdags, det mesta ar sig likt, borjade fredagen med att ga till skraddaren for att sy upp 8 skjortor och en tight svart kostym :P hihi

Sen bar de av mot MBK, dock lite besviken, var mycke battre klader i malaysia, sa vi angrar oss att vi inte handlade mer dar, finns inte en enda stickat troja eller cardigan har... uffa! 

Nu ar det bara 2 dagar kvar... tisdag kl 07.35.........

Vad ska man gora med livet?? LEVA DET!

Fran hoga hopp till djupdykning!

Jajjaman, i tisdags gick taxin 07.30, grabbarna lag hemma och sov efter att ha kommit hem vid 7 pa morgonen om de inte ens kom hem, sa jag far hitta nya kompisar nar andra inte kan bete sig, sa jag lurade med Jessica.




Fick man frukost pa baten, men inget var val min favvis, lyckades branna mackorna, de var pulverkaffe, agget var tort, och bananen var saklart brun, men vad gorde de, nu nar jag i efterhand vet att jag varit nere pa 12-15 meters djup.



Har en karlek till kroppskondomer! snart far man dra pa sig sin dar hemma med :D



Ja, plask i vattnet sa de!, fick gora 3 ovningar undervatten, hur vi skulle gora om vi tappa grejen med luft, sen slappte han ut oss i de fria, han simma liite latt avslappnat pa rygg och kolla in oss, frihetskanslan var enorm!



Elitsimmarn...  :)



Ar man inte snygg sa sag!! 




Bubbel bubbel!





Det enda jag letade efter var Nemo, men inte, den svarta Nemo far ni noja er med.





Bad pojkar pa phiphi!

Lite skoj!



Phuket Stunt Show

Var ett tag sen nu, men de var pa annandag jul, nar vi satt pa en resturang for att se annandagsderbyt mellan Edsbyn och Bollnas, ja vi sag matchen, och personligen tyckte jag Bollnas pissade pa Edsbyn, men nu var de inte de jag skulle komma till, utan de var att nar vi sitter dar och andra halvlek ska borja sa glider Tomas Larsson med familj in, de var de forsta Bollnasbor vi stott pa, och i samma veva som vi ska ga sa bjuder Tomas oss pa sin nystartade attraktion har i Thailand, och igar stod vi pa gastlistan, sa tack for an fin show Tomas! :)





Glad som en 5 aring pa julafton!!



Vi alskar varandra och att vara pa familje attraktioner tillsammans!






Johan ar lite orolig att han inte ska fa nagon taxi hem :P

Moppen!

Kolla vad jag aker runt pa i patong :P!


Norin du ar helt otrolig!

Anna, tack for att du minns mig men den har halsningen var kanske lite for mycket?

Klicka pa lanken sa forstar ni allesammans!

http://www.ica.se/dans/?d=439400

Mvh
Johan

Bara 8 dagar kvar!

aaaaa!!! fatta!!!

RSS 2.0