Koh Wai

Tog baten vid 12 idag fran koh maak, var en ratt stor trabat, inga speedboats gick idag pga de harda vindarna, ja faktiskt vadret ar valdigt blasigt. dag for lite gnall nu tror jag, vadret ar inte de basta och denna lilla o ar inte skitkul, en dansk familj, en svensk ossa 2 tyska par, de ar de enda som ar har just nu. och inte nog med de sa har man ju gjort illa foten sen man skulle ut och bada med de dar blonda tyskorna saklar...... klev man pa na skit coral i vattnet sa var de kort! bla!!!!  sa imorn drar vi sa fort vi kan :P

annars sa har jag och sveddan varit ute pa djungelvandring, men olika upplevelser, hoppa pa en stig som slutade i en alldeles egen vik pa on, dar bara en familjs bodde utan el och med en bilmotor som vattenpump, de var ratt frackt.

Markus! Har du betalat hyran???!!!!!


Lek

Alla har hort om oroligheterna i Bangkok med tva stangda flygplatser och demonstrationer.. Men det ar inget som ror oss for vi ar sa pass langt darifran och aven fast vi ska tillbaka till Bangkok om en vecka eller liknande sa kommer vi inte hamna i narheten av flygplatsen. Varje restaurang och resort vi hamnar pa pratar om hur det har drabbar deras turism, for varje dag som gar ar det dyrt for dom. Men istallet for att oroa oss sa passar vi pa att leka i barnpoolen :-)

Annars ar allt fortsatt bra, lekte av oss i solen igar med diverse forfriskningar i dryckes vag. Gick ivag till andra sidan stranden pa en eftermiddags ol med tva tyska systrar som kom fran Munchen, och vi lovade saklart att komma dit pa Oktober fest nasta ar. Haha. Vi lamnade den baren pa kvallen och gick ut pa nya aventyr, dom har en riktig rasta-snubbe som kor live musik pa kvallarna sa alla backpackers slot upp dar igar kvall. Traffade till och med folk fran gavle. Ne nu ska jag tillbaka till hangmattan!

johan

Lugn dag!

Efter en stekig dag i solen igar sa blir det skuggan idag, visst ar vi lite roda :P

Du "Sandras" Linda, har vaktiskt inte hort nogra plander, sa du for garna lyfta dem i annu en kommentar :D de lite smaroliga ar ju att jeg har absolut  ingen aning vem du ar, men de ar alltid roligt med hemliga beundrare :P

tack for mig!

bilder..

Har kommer bilderna, o hinken foljer med annu!

Johan
grym bat, massa hastar!!

koh maak 26 november

sitter har, men mina trogna polare, idag ja vad ska man saga, bodde inatt i en cool bambu bungalow mot en klippa pa loenly beach pa on koh chang, fakiskt med ac sa de var ratt kyligt, tog vespan med sveddan bak pa och akte upp mot white beach for att hoppa pa taxin till speedboaten fora att komma till koh maak, taxin bestora av en flakbil med ettlatt tak dar de lagger alla vaskor pa, sen sa ar vi ca 12 pa detta flak, och vagarna ar inte direkt raka eller kurviga sa man kande sig som en lite vante samtigt som taxicaffisen skulle kora om bilar och moppar pa denna vag som ar halften sa stor som vag 80 hemma :P men visst vi ar i thailand sa vi ar ratt avtrubbad redan.   val framme sa var de bara att hoppa pa den feta baten och  fard mot koh maak, kan ju iaf saga att denna o ar dod pa liv, iaf pa den stranden jag satt idag, 2 svenska familjer, 3 svenska pansionarspar, och sen ar de typ nada :P men de ar val skont iof. fest vankas nog i soder senare i december :P

Och visst mar vi bra aven om ngra tankar gar till handelserna i bangkok, kanner bara san lycka attt vi han komma ivag innan de hande i dagarna. 

bilder kommer i johans inlagg, manga kramar Anton!  

number one

Igar var det lite samre vader sa vi borjade dagen med att sova till 13.00, riktigt skont. Molningt och regn stundtals sa vi gick mest runt bland affarer sen smet vi val in pa en och annan bar ocksa ;-) Pa kvallen sa gick vi pa BBQ party med massa goda grillspatt. Hur fint som helst, sen drog vi direkt till seven elewen och kopte en ny sjuttis "Number One" och massa redbullisar. Ap rak ramlar vi ner till Sabaya Bar och inser att det finns 200thaisar, 2st svenska tjejor och vi dar inne. Kopte nagra ol ror till och gjorde sakert bort oss alldeles for mycket infor Hanna och Sanna, men vad gor de.. For vi lamnade White Sand Beach idag, har akt mer soder ut pa on. Imorgon ska vi till KOh Maak, en mycket mindre o soder om Koh Chang.

Vad mer? Fortfarande for mycket chipchoppare..

Sag pa aftonbladet att ni hade bra vader hemma. Kul for er, sjalv ska jag lagga mig pa stranden igen. Fast det ar bara 29grader i luften idag, klar bla himmel och otroligt svalkande i vattnet. Pa med langkalsonger sa syns vi i februari :-)

Johan


sondagkvall...

Efter en long dag med moppetur och vattenfalls hopp sa sag vi fram emot en lugn middag pa resturang, vi hade ju bara atit pa lite mindre stallen innan, sa vi sag verkligen fram imot en hamburgare med pommes efter att vi faktiskt atit massa thaimat alla dagar fram till igar. men saklart som flera ganger innan sa kan ju Per Johan Sandberg inte bete sig utan han fixar ketchup till hela resturangen :) snall han :P sen sa tog vi en prommis pa stranden med att vi satte oss ner pa samma bar som vi besokt kvvallen innan och varvade sakta ner med lite ol :P

mvh Anton

forsta gangen man gar pa resturang, och han kan inte bete sig!!!Lugn kvall med egen olpump :P


Mopedtavling!

Saklart blev de race! synd bara att jag tvingades fa den fulaste och plus att jag hade en bosnie bakpa! sa man gick ju inte fortast direkt, kunde inte ens glansa med en snygg moppe heller suck!.... men ajja, vi akte till ett vattenfall som ligger kanske 8 kilometer fran vart boende, ratt coolt och harligt med sotvatten :) sen sa hoppa vi pa mopparna och akte vidare efter den otroligt backiga och kurviga vagen, kom till en jatte lugn och fin strand med utsikt over de oarna vi tank resa till senare... Na men hur har din dag varit da markus? legat hemma i min sang och varit bakfull? :P och Johan kan ju forsta att du  hade skitkul igar pa tranan :P

Hellmoppers slang er i vaggen :)



Stranden och oarna vi ska resa till

Tack Linda!



Tack falunlinda for solkramen till ansiktet den gjorde susen, bjuder tillbaka om vi kanske mots pa oarna i soder!


Falunlinda

Kotlettfrillan!

Den kom nog lika snabbt som den forsvann, men igar var den grym, sveddan stekte ! :) klippte han bort den idag den token :P

lordagkvall = fest!

Dom tidigare inlaggen blev en aning suddiga mot slutet, vi delade po en sjuttis och nagra redbullisar medans vi satt och bloggade. ;-) Det hela borjade med att vi kopte en hink, tva pasar med is och lite beer! Sen var de bara spinna vidare. Efter dator stunden sa begav vi oss tillbaka mot bungalow for mer alkohol, aven fast det kanske redan da inte behovdes. Efter manga timmar dar sa gick vi ner och skulle vinna en bull-riding contest men den tavlingen var redan avgjord nar vi kom. Trakigt, for vi var i riktigt vinnarform! Vi gick istallet po Sabay Bar, dar var det tryck! Booze in a bucket and alot of beers. Traffade manga svenskar dar men en massa chip-chopare ocksa. Stekarn, aven kand som varldsmastarn, var dar bland annat. Anton och Swaba valde att ga till bungalown tidigare an mig och sveddan. Han mutade mig till att vara kvar. Men runt tre sa vek vi in forsta gangen, for just nar jag hade somnat sa reste sig sveddan upp och gick tillbaka till bar-gatan..

johan

Fordrink utanfor bungalow..pa g?en rosa hink!!!


nu ar det pa riktigt..

Anton och sveddan har suttit har vid datorn for lange. Nu ska jag beratta sanningen vad som hant. Nar vi akte fran Bangkok sa motte vi en tjej fran tyskland som satte sig med oss pa bussen. Vi pratade och blev friendship med henne. Nar vi kom fram sa tog det ungefar 15min till att hon gay/forklarade Anton. Rosa rosa rosa, overallt. Mr. Piggy kallade hon han. Jag forstar henne, hennes resonemang. En kille som gillar rosa maste vara natt annat an denna varld. Hon nastan dodsforklarade mannen. Men anda so ar vi anda med denna tjej, vi delar bungalow och trivs tillsammans. Men rosa anton far hora det mer an fran mig. Kanns skont, att ha nagon att luta sig tillbaka till. Tack Swaba! (Hon ar fron kosovo men bor i Berlin)

Mvh
Johan

forsta dagen pa stranden!

skont?:P
BAD!!!!! nu ar det bad som galler!! vakna typ 06.00! sveddan as sugen pa att bada verkligen! jag med iof men vagade inte riktigt saga de :) gick pa 7/11 for att ata lite och hoppas pa att nagon l;iten shop oppna sa vi kunde kopa handukar for att ligga pa stranden! utan boll utan fressbe sa blir latt sveddan rastlos, sa sa klart matse vi kopa en boll och en fressbe sa vi kunde rasta honom, emellan at, jag menar man vill ju sola nar man e pa semester :)  

/Anton

21/11 igar kvall! :)

igar kvall var det forsta kvallen pa stranden, vi gick langs stranden och letade boende, var ganska fullt sa de tog typ en timme att hitta en bungalow att sova i, :P men allt loser sig tankte vi! och det gorde de saklart :) betala 75kr natten per person typ med samma standrard hos ki ki ki men nu ar vi pa en o, sa det ar ldyrare att bo, specielt nu nar vi kom pa kvallen.

mvh Anton :)
indipendece... nanting :P
hur mysig ar inte sveddan!!!

till koh chang!

ja men visst, bussen som johan sa tog bussen 8 timmar. typ kallt! ac'n var pa kallast sa de var bar4a att dra pa trojan och leee, sen sa bara att hoppa pa bilen pa flaket och hanga med stromen :)  

anton
nu ar vi pavag mot badet!!!!!
saklart fick fick vi sta langst bak pa flaket :P

forsta natten i bangkok..

Anton asnojd over det rosa geusthouset!
Vi kom fram hela och rena. Nar vi landade pa bangkoks flygplats sa tog vi en taxi till bangkok och koh saon road, den storsta backpacker gatan i bangkok. Vi gick runt och blev attackerade av forsaljare. Anton foll for forsljare den nyborjaren, han koppte na armband som var rosa...

Vi fixade varsin telefon som kostade typ inget, prutning ar okej :-) Telefon nr kommer senare..

Efter de skulle vi fixa boende och vi hittade Kik Kik Kik guesthouse, hon ar var thailandsmamma nu. Hon ar den basta. Ever. Hon fixade boende plus buss till koh chang. (Buss + boat 8timmar) for totalt 70kr per person. Shes the best!

Mvh
Johan

lång resa framför oss..

Det är cirka en timme kvar tills vårt flyg till Helsingfors avgår, det är första stoppet på vår resa. Vi kommer fram till Thailand och Bangkok imorgon 14:30 svensk tid. Mycket resande blir det, men tvivlar inte på att det är värt besväret. Kan man annat än att ha förväntningarna höga med dessa medresenärer?

Just nu faller snön ner över landningsbanorna och om ett halvt dygn kommer vi stiga av med 30graders värme, underbart! Bloggen kommer fortlöpa så fort vi får chansen, och har tid, att skriva. Kan berätta att vi just instiftade första regeln för bloggen. Det som skrivs stannar. Det är strikt förbjudet att ta bort en medresenärs inlägg. Allt för att det ska bli så ärligt som möjligt. Roligast så tror jag! :-)


/Johan

Viktigt!

Här med tar jag Anton Falk avstånd från all eventuell och aktuell skrift om mig eller händelser i Thailand från Micke Svedberg och Johan Sandberg. 

Till Thailand i en plastpåse!!!!


Nu äntligen är vi påväg!!! Jag Anton Falk, med Micke Sveddan Svedberg och Johan Sandberg på släptåg, är påväg till Thailand! Och man hör ju på Blogg namnet hur grym vi är! Det enda vi har med oss är en plastpåse som handbagage, med enskaga förnödigheter som pass, bankomatkort och en varsin mp3spelare. vad mer kan vi behöva på en 3 månaders vistelse i Thailand? Följ gärna med oss här på "TTiPP" så kanske ni får det nästan lika kul som oss!

Med vänliga hälsningar Anton!

RSS 2.0