Nyarsafton imorgon!!!



Har ska vi leka imorgon!!! forstar ni at de ar varldens storsta bergodalbana innomhus!! i ett kopcentrum!!! Hit ska jag ta min flickvan nar jag skaffat en, ska hon fa handla bast hon vill, sa kan jag aka en massa! Och jag kan saga att kanonen pa lisseberg kan slanga sig i vaggen!

Det smatrakiga ar att vi inte kan ringa hem!!! vara mobiler fungerar inte har i Malaysia!!!! lite illa faktiskt, vi som firar 7 timmar fore alla er dar hemma :P

Kuala Lumpur..!

Nu har vi lamnat Patong beach, charterlivet, med solstolar osv, nu ar vi i en storstad med skyskrapor och shopping centran, och grejjer i massor man bara vill kopa men man kan inte for vaskan ar redan full, aven om man kopt en ny 60 liters, som nu gor at man ser ut som en "riktig" backpacker. varit ifran charterlivet 10 timmar nu men saknar de redan, vi hade ju allt dar, men sahar har jag alltid kannt nar vi kommit till ett nytt stalle, kommer kannas skont nar vi kommer tillbaka till phuket och patong den 12 januari, som at komma hem, och forsta da hur de kommer kannas att komma hem till Bollnas! aaaa de ar bara 40 dagar kvar pa resan!!! 

 

jakten efter "Twin Towers" har borjat!



2 killar som inte maste ha sitt lokalsinne Anton med sig ;)



Maktigt hogt!!!



Trota pojkar :P

Asis i Stockis!!

Robert beratta vad som hant med kortet..!

Johan

juldagen


tankte ge er tvivlare bevis...

johan


Glomde stanga dorren nar vi kom hem igar, men Anton vaktade ju vart hotell rum?

Sveddan trottare an han brukar vara.. Vanligtsvis sa skriker han efter stranden men imorse var det molningt sa han valde andra dagliga aktiviteter

Anton bestamde sig tidigt att vi skulle fira juldagen pa svenskt vis.. Om ni kikar riktigt noga ser ni vad han blandar.

Eftersom jag var fotograf sa valde jag att avsta, men sveddan ar inte den som tackar nej =)

Nagra timmar senare pa eftermiddagen sa fyllde vi upp kylskapet igen.. Men sahar i efterhand kan jag tycka det var onodigt for dom andra tva vannerna har somnat igen.. formodligen for att skapa bra form tills ikvall? =)


Julafton i bilder

Hej,
tankte lagga in var julafton i bilder. Jag ser att Anton har gjort ett forsok men tillskillnad fran honom sa drack jag inte ett par whiskey cola till frukost imorse (juldag) sa jag kan fortfarande lagga in bilderna i ratt ordning. =)

"hon var sot, men var hon inte lite tjock? ehh.. skitsamma de var ju bara mjukare att ligga pa" Citatet foljdes av ett valdsamt skratt!


Vi akte pa en dags tripp runt Phi Phi oarna. Pa bilden ar vi vid Maya Bay, jag alskar det stallet!

Fortfarande Maya Bay, vattnet alldels for klart for att vara sant. Klippor runt omkring oss och den vitaste sandstrand man kan forestalla sig.


Efter Maya Bay (som jag jag for ovrigt inte ville lamna!!!) sa akte vi till Monkey beach. Aporna var galen, vi fick banan bitar som vi kunde kasta till dom. Om man inte kastade dom pa stranden sa attackerade alla apor och snodde den ur handen.

Varan chaffor pa baten bjod aporna pa apelsinjucie. Att tillagga kanske ar att han hade vanster hand for kronjuvelerna, som guiden sa sa gillar dom alla slags bananer och inte bara dom gula. =) 

Nar vi kom tillbaka till Phuket och Patong sa kopte vi biljetter till Julbordet pa Harrys, gud vad jag saknar svensk mat!! Det har var det godaste jag atit sen vi kom till Thailand!

Sveddan gillade skink smorgasarna

En och annan fejk julgran hittar vi ocksa..

Tomte luvorna hittade Anton nar vi var ute pa skilda vagar for att kopa julklappar till varandra, en succe!!

Ljus ballonger, det narmaste adventsljus vi kommer ;)

Samma drink som innan, eller inte samma men likadan =)

Dansande tomtar!

De har maste vara den anda arliga bilden av Sveddan hittills. Ser han inte ut som varldens svarmorsdrom?

Dansgolvet var lite rokfyllt..

Julafton!

God Jul onskar vi fran Thailand!


Folk sager att jag har hang pung....


Juldags frukost....


Elias!

God jul min lilla gobit!!!! aaaaa! saknar sa mycke! Att snacka skit med dig! bolla tankar och fa ett barns pespektiv pa livet!!!



Det roliga ar att, den tanden som fattas tog jag hihi!!!!

Grattis Syster!

Idag fyller min lillesyster Julia 18!!!! Varma grattis kramar fran Thailand! ska ringa sen! wiiieeee!

Inte sa mycket nytt att beratta, vi ar kvar pa Patong beach pa Phuket, legat pa samma stalle i 5 dagar nu, sa lite farg har vi allt fatt. 


sysselsattning, na tarningsspel som gor allt for att sla chipshopparna!



Andreas, Johan och Oscar fran skane, inga sma killar till kroppen!!!

Planer..

Ar det nagon hemma som tankar halla de alla sagt pa alla forfesterna innan vi akte?  Menar nagon borde val komma snart antar jag? ville bara saga att vi ar nog inte i Thailand over nyar, iaf vad de ser ut nu, sa tanker nagon komma sa sag till nu innan vi bokar resa, for vi har planer pa att fira nyaret i Hong Kong faktiskt.... Sa Markus lund hur blir de? Har du betalat hyran forresten?


Allt ar bra after annu en dag pa "turiststranden", hoppades bra nog pa dedar vatten leksakerna, men man borjar kanna att en manads strandliggande tar pa konditionen.

Hej hopp!! mvh Anton

Tack!

Kolla in mitt goa gang alltsa! Tack for halsningen! skulle sa garna vara hos er och kasta snobollar pa froknarna med er! ;)



En massa Julkramar till er fran mig!!!!!!!! och lek av er nu pa lovet ni far imorgon!!!!

Patong

Nu ar vi i Patong, har ar det verkligen charterliv. Mat ar nastan dubbelt sa dyrt som Koh Chang, Koh Phangan och BKK. Boende har vi visserligen lyckats valdigt bra med. Bor pa hotell, ca 5min fran stranden med housekeeping varje dag, varm dusch (jag duschade med varmvatten for forsta gangen pa hela resan har. 28dagar utan varmdusch..) och tva mjuka sangar och en madrass pa golvet. Vem som far ta madrassen avgors innan sovdags genom en gammal hederlig "sten, sax eller pase" tavling. Ren utslagstavling. :-)

For hotellet betalade vi idag 4100baht for 8natter, det ar ungefar 1025kr for 8natter. Standarden ar lagre an Scandic, men for 1025kr far man knappt en natt dar?

Varmt idag och vi har vart pa stranden hela dagen. Anton drog sitt stra till stacken vad det galler rastning av Sveddan genom att inhandla en volleyboll. Jag sjalv hittade ett lekland som jag tankte ta med honom pa imorgon. Det ar gigantiskt uteliv har med, pa sa vis marks charterlivet mest. Folk ar har i 2-3veckor och spenderar lika mycket som vi gor pa 3manader i thailand. Vi ar dock sparsam. Saklart. Ater billigt, bor billigt och dricker sa billigt vi kan. Se bilderna :-)

Klockan ar nu 19.20 har. Dom andra tva krigarna har tagit varsin powernap men jag forsoker hanga kvar, har planerat sovmorgon tills imorgon istallet. Hoppas bara jag far en av sangarna inatt!! Vad vi ska gora nar dom vaknar de vet jag inte annu, ska formodligen ut och ata och kika runt lite. Ahh, nu ar de val dags att ga och sparka upp dom andra tva. Ha det sa bra hemma!

Jag ar glad for mailet!

Johan


Stranden bestar av solstolar, vattenskotrar, forsaljare osv..

Har ska jag rasta Sveddan imorgon!

Sahar blatt och ljust vatten har vi inte sett an. Det ar som alla sager, finare strander och ljusare vatten har i soder!

Istallet for att kopa ol av strandforsaljarna for 50baht sa gick vi upp till seven eleven och kopte tva kylbagar, en pase is och billigare ol. 25baht styck. Ett riktigt kap. Och vara kara mammor behover inte oroa Er, vi drack saklart inte upp alla pa stranden :-)

klart vi fick fisk!

Robert, du vet vilken storfiskare jag ar. Jag forstar att du tvivlar men for att motbevisa de sa lagger jag in bilder. :-)

Johan


Tre utav de sex danskar vi traffade var kockar, sager dom men jag smakade deras fisk..

Ser smarrigt ut va?

Vi grillade den over oppen eld nere pa stranden och har ar resultatet.

Har ar vi allihopa. Satt nere pa stranden en bit bort fran allt va civilitation heter.

Avslutade pa restaurang for vi blev inte matt pa fisken. Fran vanster. Fredrick, Anton, Phillipe (som dansar?), Rasmus, Daniel och Allen.

resa 25timmar..

Man far defintivt inte ha latt for att bli aksjuk om man ska resa runt i Thailand. Jag och dom andra har klarat oss bra faktiskt, jag har blivit dalig en gang och de var nar vi akte fran BKK till koh phangan men annars har vi varit forskonade. Men hur som helst, vi paborjade var resa fran Koh Phangan till Phuket klockan 20.00 men taxi mot baten. Vi kom fram 21.00 dagen efter till patong pa phuket. Vi reste nonstop i 25timmar.

20.00 taxi till hamnen pa koh phangan.

22.00 baten avgick fran hamnen.

06.30 tag vi minibuss fran hamnen i fastland.

10.00 framme i nasta hamn som skulle ta oss mot Burma

11.00 Ny bat mot Burma, tog bara drygt 45min.

13.00 tillbaka i hamnen som tog oss till Burma. Fixat visum och allt pa bara dryga 2timmar.

15.30 satter vi oss pa en minibuss som vi trodde skulle ta oss till Phuket.

15.45 far vi kliva av minibussen och stiga pa REGIONAL buss men bara chipchoppare. Vi visste inte ens var vi skulle kliva av.

johan


20.00 anlande vi till Phuket town. Vi hittade en karta pa bussen sa vi visste at vilket hall vi skulle.

21.00 korde taxin oss till Patong och vi lyckades hitta ett riktigt bra hotell. Ja, vi bor faktiskt pa hotell for forsta gangen pa resan. Hur skont som helst!

kommentarer!

Nu har det varit lite kommentarer i bloggen ett tag! skarpning! vi vill ju hora om ni lever dar hemma!

Pavag mot phuket...

Sitter i Haad Rin pa koh phangan dar fullmoon partyt var, ganska dod stad just nu :P.  Vantar pa att fa hoppa pa nattbaten, vi ska till Burma for att inforskaffa nytt visa, efter det sa gar det mot Phuket.

pussar!



Sveddan rastas :P


Fiske, 6 danskar och 3 svenskar och 2 chipchoppare, det var ganska packat i baten haha..



var alskade plastboll, nu maste vi bara den pa sidan av, den far inte plats i nagons vaska langre, men med ska den!

Lucia!


Kan ju saga att jag har varit pa Full moon party dec 2008! de var coolt, och hur mycke folk som helst, och saklart var halften svenskar, saklart vad annars :P

Idag ar det Lucia och den 13 december! Onskar Erik Westberg i Boras grattis!

 
Na nu ska jag ga tillbaka till min rosa hangmatta och Elias nu sjunger vi om, du vet vem ;)


Full moon party!

Imorn kommer ca 20 000 manniskor parta pa denna strand, bara sa ni vet :D


Tidsfordriv

Idag ja va de nu ar for dag, vet inte alls, dagen star pa Thai pa datorn och jag har faktiskt tappat dagarna, sa jag vet bara att de ar den 11 dacember haha :P iaf idag sa har de inte varit de basta vadret men jag och Philip tog iaf mopparna in mot stan for att kopa hangmattor, tror ni inte polisen stoppar oss, jo men visst, de skulle ha 300 bath var, men vi sa att vi inte hade nagra pengar pa oss, for vi kom direkt fran stranden, sa vi fick aka, dedar ar knappa de ska bara ha pengar :P

Men annars idag har varit ratt lugn, gjort lite tidsfordriv, jag gillar min kamera och min nya rosa hangmatta och lyssna pa Amy Diamond, Sveddan gillar sin ipod aven om han helst vill springa runt och jaga en boll, assa har vi bokmalen Johan Sandberg, har mangder av bilder pa han nar han laser! men jag tror han mest gor de for att impa pa alla brudar som laser :)  jag har iaf borjat lyssna pa en ljudbok, de ar de narmaste jag tanker ta mig en bok iaf.

Maste saga en till sak, vi spoa skiten ur Danskarna idag pa vollyboll, 3 matcher, och vi vann alla med 2 raka sett, men sen nu ikvall sa pissa dom pa oss pa poker sa lite ska de ha. de ville spela mer volly imorn sa de blir skoj.

Assa har vi dehar med rakningen, rakade bort mustachen, lr hur de stavas :P men man orkar inte raka sig varje dag sa den vaxer ju ut igen, sa ni far leva med en och annan mustach bild ibland :D







Kram Anton!

Lamnat Bangkok

Ursakta den daliga uppdateringen men vi har haft nagra dagar utan dator sa ursakta oss, i mandags kvall hoppa vi pa nattbussen fran Bangkok och var kara Thaimorsa kik kik kik, innan vi akte sa fick vi sitta ner och lyssna pa hur hon levt sitt liv osv, och jag kan saga att hon ar tok grym :P som hon sa sjalv " I'm strong lady" och de kanske man maste vara for att klara av tre Bollnas grabbar som oss :P farden med bussen gick iaf mot Koh phangan, med en helt sjuk fard med farga over mot on, var som att aka karusell i ja 3 timmar typ, fast bara i sidledes, sa ett tag dar var man inte kaxig, och det var ratt manga som gav vika over religen. men val framme sa hoppa vi pa en pickup mot boendet.



Brollopskortsvisning.


Utforskning av nya stranden


Anton


Sverige da?

Hur ar Sverige, horde att de att det var tre decimeter sno igar? Men det regnade nar jag pratade med pappa sa det kanske har toat bort nu.. Brynas gar bra, oavgjort i jerusalem igar det far vara nojd med. Fortsatter att vagra forlora iallafall, kul! Bollnas hur gar det for dom? Daligt insatt, ar anda bara varldsmastare inom den sporten eller hur anton? :-)

Pappa, tack for allt du hade gjort i min lagenhet. Balkongdorren du fixade, avloppet i koket (hade redan innan jag gav dig nyckeln hoppats pa att du skulle fixa de. Haha.) och stadningen! Kanon!

Mamma, jag har det bra med tvattning har med. Vara thailandsmammor skoter det, kanske inte lika bra som du brukar men man ska inte klaga. Jag saknar ocksa mina telefonsamtal hem for att fraga vad "ni" ska ata. Saknar jannes kottbullar och dina pannkakor mamma..! Apropa det med att det ar langt till februari kan jag inte halla med om, jag vill halla med och veta att jag har lang tid kvar men tiden gar fort har, nastan for fort!

Ha det bra alla dar hemma!
Johan


Ny Kamera!

Antligen sa har jag tagit for mig att kopa en Canon 1000D! :P men har i Thailand heter den "kiss F" hur grymt ar inte de da passar ju mig prima!  vi var pa kopcentret MBK igar de ar stort de halleluja alltsa, 8 vaningar med over 2000 butiker lr natt, dar blir de nog handla av senare i februari om de nu finns nagra pengar kvar :D

Annars idag sa hoppa vi in i en tuktuk mitt i den som vanliga frukosten utanfor seven eleven, korde han oss till en massa tempel, vi tankte val att de maste man val se sa vi avverkade de idag. Chipshopparn pa bilden ville salja nagra faglar i en bur som vi skulle slappa fria sa Budda skulle bli glad, mene de fick vara, jag menar vi ar ju inga turister :P

Den sista bilden ar jag nog mest nojd over, har man akt runt halva bangkok for att se massa tempel och saklart gillar man den rosa blomman bast! men se sa fin!

sen sa kan ni se festbilderna fran igar i johans inlagg! kul kvall, men nu tror jag muschen ryker ikvall, aven om man fick pussas med cissi fran Kristanstad igar :P


MBK och fest!

Igar var vi pa MBK, ett maste nar man ar i Bangkok tydligen. Ar ett gigantiskt kopcentrum med 2000butiker. Shoppade inget alls forutom anton som gick los pa en kamera. Anatar att han kommer ta upp det senare :-) EFter en halvdag pa MBK behovdes en ol. och efter en ol behovdes ett beer tower, och efter ett beer tower behovdes en bucket. Eller fyra faktiskt. Allt var hur bra som helst, en kanon kvall! Mycket mer europeer har nu an for tva och en halv vecka sen. Vi forsvann ifran varandra saklart pa natten, har svart att dra att samma holl in pa nattkroken. Men vi har ater igen funnit varandre. :-)

Johan


MBK bynight.

Helt galet stort!

Beer tower!

Innehall? Vodka redbull!

"Det ar johans tur, det ar johans tur, det ar johans tur att dricka upp sin..ehh hink!"

Hemmaplan? Nee kor bosse!

Koh san road is where we live!

lamnade koh chang..

Igar lamnade vi koh chang, tidigt pa mrogonen tog vi en minibuss mot Bangkok. Batresan var rolig, det var minst 200chipchoppare, kineser, som harjade runt och drack slut pa all ol i baren pa baten. En liknade din pappa valdigt mycket Markus sa vi dopte han till Olle Lund. Haha. Annars gick resan bra, guppade bra efter vagen och chafforen korde varre an dig robert, det var vilda omkorningar med mindre marginaler an vad man ar van vid.. Vi checkade iallafall in hos var Bangkok-mamma, Kik Kik Kik, hon ar helt suveran. Bor hos henne nu.

Johan


Kommer verkligen sakna koh chang, grymt stalle!

Tva trotta medresenarer!

Mammor!

Nu har var kara Noi tvattat, strykit, och vikt alla vara klader, som vi sen la i vaskan, och nu finns de plats kan jag saga :P tur vi har vara Thaimammor som skoter allt nu nar vi ar sa langt ifran vara egna supermammor, pratade senast idag om anneforsmorsans goda kottfarssas, sa visst borjar det kannas mer som semester nu. Men det ar otroligt roligt att vara Mammor foljer var blogg flitigt med manga goa kommentarer! De tycker vi ar jatteroligt!

Annars idag ahr vi inte gjort nagonting vettigt forutom att spela "turning ten" med otroligt mycke fusk som slutade med ett parti "neger och presedent".  oj! holl pa att glomma att vi faktiskt var ute och fick prova dyka med tub pa ryggen idag pa stranden, de var frant, lite trakit att vi bara sag sand men annars sa, sa de ska absolut bli mer dykning senare pa resan! med mycke foton som foljd saklart! 

Till imorgon har vi bokat minibuss for fard mot Bangkok, hoppas verkligen mestadelen av alla strandsatta turister har fatt flygit hem. kanns lite konstigt att lamna White Sand Beach. vi har verkligen haft det super har, hoppas tiden racker till, sa vi kan komma tillbaka!

puss alla!

Anton

Djungle trekking

Som anton skrev sa beslutade vi oss for djungel vandring idag, men eftersom vi inte ar turister(?) sa struntar vi i guide och sant. Istallet hyr vi varsin moped, och bara aker. Efter en dryg halvtimmes korning sa ser vi en skylt mot ett vattenfall, Sveddan blir exalterad till max och haller pa valta mopeden. Vi viker av och kor ytterligare ett par kilometrar. Nar vi till slut natt en vandplan sa lamnar vi mopederna och borjar var vandring. Vandringen skulle enligt tva thailandska sma pojkar vara 1km men jag lovar att den var betydligt mkt langre, alternativt vi som ar otroligt otranad. Hur som helst kom vi fram, detta vattenfall var betydligt mkt mindre och inte alls badvatten men det var kul att se, solen kunde inte ens tranga fram for skogen var sa tat runt omkring. Efter det vandrade vi ner igen och hade tavlinge pa moppen. Jag korde, saklart, yamaha, dom andra valde honda (snacka om daligt for dom). Jag vann. Saklart. Vi sag hela ostra sidan av on, mycket locals, inte alls lika mycket turism dar. Nastan inga resorter, restauranger eller barer. Kanske darfor vi inte heller stannade for att ata nagonstans pa den sidan. Vi stannade istallet pa ett stalle som hette Mayuree Pink Resort, gissa vem som valde....

Pavagen hit till internet cafe sa motte vi Phillpe, Rasmus, Emma och Caroline, dom satt och spelade "Ring of Fire", tydligen nagot slags kortspel men vi forstod inget men for Er som vet sa liknade de bussen. For er som forstod sa vet ni vad vi ska gora ikvall, for er andra. Godnatt! `=)

Johan












rosa!

NU iaf har jag hitta mitt stalle!! En hel resort, full av rosa hus! inte sa nice strand som vi bor pa nu men shit! har ska man ju bo med nagon mer som gillar rosa :P

Annars idag sa har vi varit ute med mopparna igen, lite rastlosa efter 3 dagar pa stranden, vaknade med forhoppningen att de skulle vara molnigt idag, men icke,. och paroga pa allt har man fott fetaste goggel tanen fran solbrillorna... men annars sa har de varit en kanondag med djungelvanding och ett litet vattenfall. kan ju namna lite om moppe farden, jag tycker iaf att jag vann men fa se vad de andra tycker, korde iaf en fet honda idag :P haha! fort gick den iaf!

pussar Anton!







kanonkul!

Inte kunde vi halla oss igar heller, fast sa var tanken! gick och skulle ata typ vid 9 och vilka tror ni inte sitter pa samma resturang! jo de galna danskarna philip och rasmus! de var bra pagang och borjade saga att vi var daliga svenska som inte orkade, sa da var det bara pat de igen och ga pa den enda disco baren som finns har, borjar nastan kannas som att ga pa tranan, och att om vi nu inte gar dit ikvall sa kommer man ju missa na sa ar de ju bara, far val se hur vi loser detta men vi var iaf ganska trotta idag, hade iaf lite moln idag, men de kan jag bjuda pa for de var val bara sadar efetr kl 4 pa dan lr natt :P

Och inte for att glomma sa far vi se hur de bli med muschen, skont med goda kommentarer speciellt fran varan kara anneforsmamma! saknar dock kommentar fran pappa Hakan, men den kommer hoppas jag!

puss och ha en trevlig dag alla!

Puss Elias, jag alskar dig sa mycke!

vaxbo!

Grabbar jag hoppas det var manga fotbollssugna igar pa upptakten! skulle sa garna varit med alltsa! aven om jag hade de ratt bra dar i min solstol med en god fruitshake i handen! men lova mig att holla i sa kommer jag hem och hejjar fram och servar er pa ljusnan cup! da blir de os!!!! HEJJA BOA!!!



hjalm i baren


Som ni vet tar vi alltid det sakra fore det osakra sa nar vi kanner att vi druckit nagon ol for mycket sa tar vi pa oss hjalm utifall vi ramlar av barstolen :)


Sveddan hade fatt semesterersattningen, money talks..


Man kan ju ha det samre an sahar nar man ar bakfull, skulle inte vilja byta bort 35grader varmt klar bla himmel och svalkande vatten mot minus grader en pizza fran hamregrillen och x-box mot markus! (fast pizzan saknar jag nog kanske anda..)


myskvall

Forsta kvallen hemma sa hitta vi ett snyggt boende langst stranden, men en egen bad dar Noi och Nod Jobbar hela dagarna for att serva oss med frukost, ol nar vi ligge pa stranden och lite after beach massage typ vid 5 :) sa vi har de bra!  allafall sa gick vi ivag for att spela lite biljard vid en resturang vid stranden, sveddan var saklart bast, sen kom ju medelmottan Anton och johan pa en toksista platsen ever! kakade lite och i samma veva som vi ska ga sa kommer den gamla damen som tog var bestallning och sager att vi ar inbjuden pa fest dagen efter med gratis lunch pa dagen och allt gratis pa kvallen senare! vilken gumma alltsa!

ps vad tycker ni om muschen? funderar pa att spar aoch hedra pappa Hakans skona pa sena 80 tidiga 90talet! Thaiisarna gillar den iaf :P

mvh Anton

som att komma hem!

som sagt innan sa var de ju ganska trist pa koh wai sa dagen efetr hoppa vi pa baten mot koh chang, pa taxin och race mot white sand beach, och de var som att komma hem har trivs vi hur bra som helst, och vadret de senaste 2 dagarna ar helt prima med :P tror jag inte satt ett moln pa 2 dagar nu :P sa de steks ratt bra!

bloggens utseende

ger bloggen annu ett nytt utseende, fick lite dalig feedback av Elias sa nu hoppas vi pa att den blivit battre!

RSS 2.0